Домовой - Светловодск
» » » Працюємо на перспективу: профорієнтаційна робота з учнівською молоддю

Працюємо на перспективу: профорієнтаційна робота з учнівською молоддю

Автор: redactor
Працюємо на перспективу: профорієнтаційна робота з учнівською молоддю
Державна служба зайнятості проводить систематичну й ґрунтовну профорієнтаційну роботу, спрямовану на допомогу юнакам та дівчатам у виборі майбутньої професії.
Використання фахівцями служби зайнятості різних форм профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю, насамперед, забезпечує доступність отримання профорієнтаційних послуг до користувачів, сприяє підвищенню їх ефективності.
Наприклад, днями Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у загальноосвітніх навчальних закладах сіл Карлівка і Назарівка були проведені профорієнтаційні уроки.
Учні отримали інформацію про стан сучасного ринку праці, ознайомились із основними правилами вибору професійної діяльності, з вимогами до майбутнього фахівця, а також змогли переглянути відеоролики профорієнтаційного спрямування, в яких йдеться про важливість обрання своєї майбутньої професії для школярів.
Одним зі способів, що допомагають зробити правильний вибір професійної діяльності, є тести, користуючись якими можна визначити оптимальну сферу діяльності, рейтинг власних інтересів, наявність якостей, необхідних для тієї чи іншої професії. Фахівці міськрайонного центра зайнятості запропонували школярам пройти тестування за міжнародною тестовою методикою «Magellano Університет» на безкоштовному профорієнтаційному порталі «Моя кар’єра».
926     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб