Домовой - Светловодск

Кожен має право на професійну реалізацію

Автор: redactor
Кожен має право на професійну реалізацію
Центри зайнятості області приділяють значну увагу наданню адресних соціальних послуг громадянам з інвалідністю.
Фахівці центрів зайнятості, застосовуючи в роботі із клієнтами з обмеженою працездатністю індивідуальний підхід, визначають оптимальні шляхи працевлаштування, надають їм комплекс відповідних соціальних послуг, а також психологічну підтримку.
Так, пан Леонід, інвалід ІІІ групи, через погіршення стану здоров’я залишилася без роботи. Знайти самотужки підходящу роботу не вдалося. Втративши надію, чоловік звернувся до Новгородківського районного центру зайнятості по допомогу в працевлаштуванні.
Отримавши відповідні інформаційні, консультаційні послуги, поради фахівців щодо успішної співбесіди з роботодавцем та впевнившись у власних силах, Леонід отримав роботу з урахуванням його медичних показань. Сьогодні він працює водієм автотранспортних засобів у ПАФ «МЮННТ».
Земляк Леоніда – Юрій, маючи інвалідність, також зіткнувся з проблемою працевлаштування та звернувся до районного центру зайнятості по допомогу в пошуку роботи. З метою прискорення працевлаштування йому запропоновано пройти стажування безпосередньо на робочому місці у фермерському господарстві «Віталіна». Таким чином, Юрій набув необхідного практичного досвіду діяльності, професійних знань і вмінь та отримав бажану роботу.
За словами пана Юрія, досягти бажаного в житті людині допомагають – її віра в себе, наполегливість, цілеспрямованість, прагнення бути активним.
868     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб