Домовой - Светловодск
» » » Шлях до зайнятості через професійне навчання обрав учасник АТО на Кіровоградщині

Шлях до зайнятості через професійне навчання обрав учасник АТО на Кіровоградщині

Автор: redactor
Шлях до зайнятості через професійне навчання обрав учасник АТО на Кіровоградщині
У центрах зайнятості області демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО, які звернулися по допомогу в пошуку роботи, надається комплекс соціальних послуг, що сприяє прискоренню їхнього працевлаштування. Однією з таких послуг є організація професійного навчання.
Шлях до зайнятості через професійне навчання обрав для себе молодий чоловік Олександр, мешканець с. Федірки Світловодського району. Після закінчення Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету, де навчався за спеціальністю «Ветеринарна медицина», Олександра було призвано на строкову службу до лав Збройних сил України. По закінченню зазначеної служби молодий чоловік прийняв рішення захищати кордони Батьківщини та уклав контракт для подальшого проходження військової служби в зоні проведення антитерористичної операції.
Демобілізувавшись Олександр намагався знайти роботу самотужки, та в рідному селі за спеціальністю працевлаштуватись не вдалося. Тому, по допомогу у працевлаштуванні молодий чолові звернувся до Світловодського міськрайонного центру зайнятості. Під час презентації професійного навчання, Олександр дізнався про можливість за сприяння служби зайнятості здобути професію, що має серед роботодавців попит та надає високі шанси на працевлаштування. Таким чином, Олександр прийняв рішення навчатись в Дніпропетровському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та здобути освіту за професією електрогазозварник, що потрібна на сучасному ринку праці.
«Час сплине швидко та я впевнений, що по закінченню навчання, буду працевлаштований», - без сумніву стверджує молодий чоловік.

О. Пипич, начальник відділу активної підтримки безробітних Світловодського міськрайонного центра зайнятості

1061     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб