Домовой - Светловодск
» » » Атошник з Кіровоградщини започаткував власну справу: регулювання паливної апаратури дизельних двигунів

Атошник з Кіровоградщини започаткував власну справу: регулювання паливної апаратури дизельних двигунів

Автор: redactor
Атошник з Кіровоградщини започаткував власну справу: регулювання паливної апаратури дизельних двигунів
Пану Віталію після військової служби за контрактом у Збройних Силах України самостійно знайти роботу не вдалося, тож по допомогу в працевлаштуванні він звернувся до Онуфріївського районного центру зайнятості.
Дізнавшись про можливість за сприяння служби зайнятості започаткувати власну справу, та маючи певний досвід роботи, Віталій вирішив надавати послуги з технічного обслуговування й ремонту автотранспортних засобів.
За направленням центру зайнятості чоловік пройшов навчання на цільових курсах підвищення кваліфікації за напрямком «Регулювання паливної апаратури дизельних двигунів», успішно захистив бізнес-план та розпочав підприємницьку діяльність.
Сьогодні у Віталія вистачає роботи: по послуги з ремонту автотранспортних засобів звертаються не лише мешканці Онуфріївщини, а й сусідніх районів.
«Маючи за плечима немалий досвід роботи слюсарем із складання металевих конструкцій, прагнув продовжити трудову діяльність. За сприяння центру зайнятості я все ж таки знайшов «справу до душі», – розповідає чоловік.

В.Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості
1152     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб