Домовой - Светловодск

Право на працю - без винятків

Автор: redactor
Право на працю - без винятків
Одним із пріоритетів діяльності обласної служби зайнятості – сприяння поверненню людей з інвалідністю до трудової діяльності.
«Громадяни з обмеженою працездатністю мають можливість в центрі зайнятості без перешкод отримати широкий спектр соціальних послуг з урахуванням рекомендацій органів медико-соціальної експертизи та індивідуальних програм реабілітації. Зокрема, це послуги з підбору роботи, у т.ч. тимчасової, профорієнтації, професійного навчання, а також інформаційні, консультаційні послуги тощо», – повідомила Ірина Мукієнко, директор Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.
Застосовуючи в роботі з даною категорією клієнтів індивідуальний підхід, фахівці центру зайнятості не лише допомагають їм визначити оптимальні шляхи працевлаштування, а й надають психологічну підтримку. У січні проточного року за сприяння центру зайнятості працевлаштовано 3 особи з числа громадян з інвалідністю.
У січні-липні поточного року за сприяння міськрайонного центру зайнятості 31 особу з числа безробітних зазначеної категорії громадян працевлаштовано; 10 осіб після проходження професійного навчання отримали роботу, 6 осіб брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.
1112     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб