Домовой - Светловодск
» » » На міні-ярмарку вакансій фермерське господарство шукало агронома

На міні-ярмарку вакансій фермерське господарство шукало агронома

Автор: redactor
На міні-ярмарку вакансій фермерське господарство шукало агронома
На замовлення фермерського господарства «Підлісне» для оперативного добору необхідних кадрів Онуфріївським районним центром зайнятості організовано міні-ярмарок вакансій. Нині дане підприємство має потребу в кадрах, зокрема, за професією агронома.
Під час заходу громадян, які шукають роботу, поінформовано про діяльність та перспективи розвитку даного підприємства, умови та оплату праці, соціальні гарантії, що надаються працівникам та ін.
Крім цього, організовано співбесіди з претендентами на роботу, за результатами яких одна особа отримала направлення на працевлаштування.
За словами представників ФГ «Підлісне», ефективність таких заходів полягає, насамперед, у тому, що для шукачів роботи існує можливість з’ясувати всі питання, пов’язані працевлаштуванням, та обрати своє майбутнє робоче місце. Роботодавець має змогу зустрітися з багатьма потенційними претендентами на роботу та підібрати саме ті кадри, які необхідні підприємству.
639     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб