Домовой - Светловодск

Служба в лавах Національної поліції: запрошуємо на роботу

Автор: redactor
Служба в лавах Національної поліції: запрошуємо на роботу
Сьогодні у Новомиргородському районному центрі зайнятості відбулася презентація роботодавця - Національної поліції. На зустріч були запрошені безробітні, які перебувають на обліку у центрі зайнятості і мають вищу та юридичну вищу освіту.
Начальник відділення поліції Новомиргородського ВП ГУНП в Кіровоградській області Станіслав Іщенко ознайомив присутніх з порядком проведення конкурсу на відповідні вакантні посади, етапами відбору до Національної поліції України, з вимогами та основними принципами, на яких будується діяльність поліцейського. У ході зустрічі, на вимогу безробітних, були висвітлені питання соціального і матеріального забезпечення дільничних офіцерів та слідчих.
Під час заходу здійснювалася й трансляція презентаційних відеоматеріалів щодо проходження служби в Національній поліції, під час перегляду яких присутні ставили чимало запитань та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді.
Зустріч відбулася у форматі інтерактивного спілкування: шукачі роботи мали можливість отримати повну інформацію, що стосується діяльності Національної поліції в цілому.
Під час діалогу двоє безробітних прийняли рішення спробувати пройти конкурсний відбір та вирішити питання свого працевлаштування.

737     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб