Домовой - Светловодск

Працевлаштування - в поліцію

Автор: admin
Працевлаштування - в поліцію


В центрі зайнятості відбулася зустріч з представником Нацполіції

Днями у Петрівському районному центрі зайнятості відбулася зустріч із заступником начальника Петрівського відділення Долинського відділу поліції ГУНП в області Анатолієм Городенцем.
Під час заходу були обговорені умови співпраці у сфері зайнятості та добору претендентів, зареєстрованих у центрі зайнятості, на службу в поліцію.
Анатолій Городенець розповів про умови конкурсу для зарахування на вакантні посади, про умови та етапи відбору: тестування, військово-лікарську комісію, фізичне та психологічне обстеження та спеціальну перевірку.
«На сьогоднішній день є потреба в доборі та укомплектуванні підходящими кадрами вакансій сержантського складу місцевого відділення поліції, а тому допомога служби зайнятості в цьому питанні буде далеко не зайвою. Основною причиною перепон у швидкому кадровому наповненні сучасної поліції в даний час є високі професійно-кваліфікаційні вимоги, що стоять перед кандидатами й котрі не кожен здатен пройти», - зазначив А.Городенець.
У ході конструктивної розмови сторони домовилися про проведення спільних інформаційно-роз'яснювальних заходів, спрямованих на залучення безробітних на службу до правоохоронних органів, а також профорієнтаційних заходів з випускниками навчальних закладів району.
Крім того, обговорено питання створення інформаційних куточків для розміщення рекламно-агітаційних матеріалів, зокрема, буклетів, плакатів, переліку посад та оголошень щодо умов укладання контрактів стосовно служби поліції.

Т. Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівського районного центру зайнятості
1300     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб