Домовой - Светловодск
» » » Підібрати необхідні кадри до патрульної поліції допомагає служба зайнятості

Підібрати необхідні кадри до патрульної поліції допомагає служба зайнятості

Автор: redactor
Підібрати необхідні кадри до патрульної поліції допомагає служба зайнятості
З метою задоволення кадрової потреби Управління патрульної поліції в м. Кропивницький, Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій за посадою «інспектор патрульної служби».
У заході взяли участь начальник сектору кадрового забезпечення управління патрульної поліції в м.Кропивницький департаменту патрульної поліції Національної поліції України Володимир Скопець, старший інспектор цього ж сектору Євген Нікітін та начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олена Серебреннікова.
Шукачів роботи поінформовано про умови праці, особливості несення служби та вимоги до кандидатів на вакантні посади інспекторів патрульної служби. Особливу увагу звернули на умови та етапи проведення конкурсу, терміни подання документів.
Присутні були ознайомлені із ситуацією, що склалася на місцевому ринку праці та різновидом послуг, що надає служба зайнятості населенню. Шукачам роботи були роздані анкети та інформаційні матеріали щодо умов вступу на вакантні посади до патрульної поліції.
У заході прийняли участь 16 шукачів роботи. Третина з них зацікавилися даною пропозицією, їм було запропоновано звернутися до сектору кадрового забезпечення управління патрульної поліції в м.Кропивницький за отриманням більш детальної інформації.
1119     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб