Домовой - Светловодск
» » » Шукачів роботи запрошують на службу в Національній поліції

Шукачів роботи запрошують на службу в Національній поліції

Автор: redactor
Шукачів роботи запрошують на службу в Національній поліції
Робота фахівців Новоукраїнського районного центру зайнятості базується на постійному розширенні кола роботодавців та удосконаленні форм та методів співпраці зі своїми клієнтами. Нещодавно в якості роботодавця долучився до співпраці і Новоукраїнський відділ Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області.
4 липня 2017 року з метою якісної організації добору кандидатів на службу в поліції серед зареєстрованих безробітних у районному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок, на якому безробітні зустрілися з начальником сектору кадрового забезпечення Новоукраїнського відділу поліції Андрієм Чіплякою.
В ході зустрічі старший лейтенант поліції розповів про роботу нової поліції, зміни, які відбулися у чинному законодавстві, що регулюює правоохоронну систему. Зазначив, що процес відбору регламентований положеннями Закону України «Про Національну поліцію» та наказами МВС України і проходить в декілька етапів, починаючи з подання заявки на участь у конкурсі, проходженням тестування, перевіркою фізичної підготовки, співбесіди, медичного обстеження та закінчуючи спеціальною перевіркою щодо наявності обмежень, пов'язаних із прийняттям на службу до поліції.
Окремо А.Чіпляка зупинився на навчальних закладах, які готують майбутніх слідчих, оперуповноважених чи дільничних офіцерів поліції.
На завершення своєї промови А. Чіпляка закликав присутніх вступати до лав поліцейських і, насамперед, тих, хто готовий стати на захист справедливості та безпеки людей. Декілька осіб з числа безробітних висловили готовність чекати оголошення конкурсу на вакантні посади до підрозділів Національної поліції у Кіровоградській області, записали контактні телефони фахівця, з якими можна проконсультуватися в індивідуальному порядку.
Загалом можливістю поспілкуватися з представником поліції та отримати інформацію з перших уст скористалися 12 пошукачів роботи. Співпраця в цьому напрямку продовжуватиметься.
940     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб