Домовой - Светловодск
» » » ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є» потребує швачок, закрійників, прасувальників та інших фахівців

ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є» потребує швачок, закрійників, прасувальників та інших фахівців

Автор: redactor
ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є» потребує швачок, закрійників, прасувальників та інших фахівців
Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання роботодавцю допомоги у підборі необхідних працівників, а громадянам - підходящої роботи.
Так, наприклад, Петрівським районним центром зайнятості організовано зустріч безробітних з представниками ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є». Під час заходу зазначалося, що керівництво підприємства планує у липні місяці поточного відкрити в Долинському районі своє відділення, тому потрібні будуть працівники за такими професіями, як «швачка», «закрійник», «прасувальник», «контролер» та «майстер дільниці».
Присутні були поінформовані про специфіку та особливості роботи підприємства, характер та умови праці, розмір заробітної плати, соціальні гарантії та вимоги, які ставляться перед кандидатами. Крім того, ознайомлено з найближчими виробничими планами.
Такі заходи у стінах центру зайнятості – явище звичне, адже безпосереднє спілкування з роботодавцями й отримання достовірної інформації дає змогу безробітним одразу домовитися про працевлаштування. Саме цим і скористалися учасники заходу під час активного діалогу з представником ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є». Шукачі роботи отримали змістовні відповіді на всі питання, які їх найбільше цікавили.
За результатами заходу, 10 осіб виявили бажання працювати за запропонованими професіями. З кожним безробітним, хто зацікавився пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду, під час якої мали можливість вирішити питання подальшого працевлаштування.
Цього ж дня відбувся й міні-ярмарок вакансій, який проведено на замовлення Іванівської сільської ради та ТОВ а/ф «Фортуна», в яких виникла потреба у проведенні громадських та інших робіт тимчасового характеру. Під час заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги та строки проведення робіт такого характеру, рівень їх оплати тощо. У результаті заходу понад 10 безробітних отримали направлення для участі в цих роботах.
Шукачі роботи висловили подяку фахівцям служби зайнятості за організацію корисного і цікавого заходу.
1163     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб