Домовой - Светловодск

Проведення презентацій роботодавця.

Автор: admin
Проведення презентацій роботодавця.


У Петровому відбулася презентація філії «Петрівський райавтодор»

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Це один з найдієвіших способів надання громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників.
Цього разу Петрівським районним центром зайнятості організовано зустріч безробітних з представником філії «Петрівський райавтодор.
Розпочинаючи захід, керівник філії Ігор Дємєнтьєв зазначив, що головним завданням філії є збільшення обсягів дорожніх робіт, а саме: здійснення ямкового ремонту, завезення на узбіччя доріг підсипних матеріалів, очищення та впорядкування придорожніх лісосмуг тощо. «На сьогоднішній день заплановано проведення ремонтних робіт на дорогах загальнодержавного значення у напрямку Петрово - Жовті Води, Петрово - Кривий Ріг та Петрово-Олександрія»,- зазначив керівник.
Також І.Дємєнтьєв поінформував присутніх про специфіку та особливості роботи підприємства, характер та умови праці, розмір заробітної плати, соціальні гарантії та вимоги, які ставляться перед кандидатами. Крім того, ознайомив з найближчими виробничими планами, зокрема, про формування двох робочих бригад, одна з яких потребує трьох працівників, а з квітня місяця цього року формуватиметься інша бригада, для укомплектування якої необхідно до 8 працівників.
Такі заходи у стінах центру зайнятості – явище звичне, адже безпосереднє спілкування з роботодавцями й отримання достовірної інформації дає змогу безробітним одразу домовитися про працевлаштування. Саме цим і скористалися учасники заходу під час активного діалогу з представником «Райавтодору». Шукачі роботи отримали змістовні відповіді на всі питання, які їх найбільше цікавили. Двоє осіб були запрошені на підприємство для ознайомлення з умовами праці та вирішення питання подальшого працевлаштування, а 3 особи з числа безробітних були включені до кадрового резерву.


Т. Біденко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Петрівського районного центру зайнятості
1165     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб