Домовой - Светловодск
» » » Михайло Берчук потроху одужує, а місцеву поліцію треба “лікувати” кардинально

Михайло Берчук потроху одужує, а місцеву поліцію треба “лікувати” кардинально

Автор: admin
Михайло Берчук потроху одужує, а місцеву поліцію треба “лікувати” кардинально


Нагадаємо, що 14 березня ц.р. був жорстоко побитий у Власівці серед білого дня при великій кількості свідків громадський активіст Михайло Берчук. А ще раніше, в жовтні минулого року, відбулося також побиття активіста в публічному місці. Поліція проявляє повну бездіяльність, в обох випадках.
Тільки оперативність свідків в наданні первинної медичної допомоги, висока кваліфікація лікарів Світловодська та відділу нейрохірургії обласної лікарні допомогли врятувати життя Михайлу.



Ось що розповів сам Михайло
Запитується очевидно: чому органи поліції проявляють бездіяльність при посяганні на життя, причому неодноразово, коли знайти злочинців-виконавців дуже просто – матеріалів для пошуку предостатньо?
Чекаємо добровільного звільнення за таку роботу начальника місцевої поліції, його заступника та начальника слідчого відділу. Так робиться в цивілізованих країнах і так повинно бути у нас, ми ж не бананова республіка. Якщо цього не трапиться і вище керівництво своїми повноваженнями цього не зробить, то нехай влада разом з поліцією спростовують той факт, що вони є злодійською бандою, що діє ( або проявляє бездіяльність) проти свого народу, якому повинна служити.
Вірно і добросовісно служити українському народу є першою вимогою присяги як державних службовців так і поліціянтів.
За порушення присяги – геть із служби!

Олександр Форостяний, президент громадської організації
“Клуб українських патріотів”
1941     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб