Домовой - Светловодск
» » Схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому

Схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому

Автор: admin
Схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому


За попередньою інформацією, 37-річна жителька міста Світловодськ завдала численних травм знайомому під час розпиття алкогольних напоїв. Що стало причиною сварки, нині встановлюють працівники поліції. За вчинене зловмисниці може загрожувати покарання від 7 років позбавлення волі.
«Увечері 24 березня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої медичної допомоги до лікарні доправлено 27-річного чоловіка з різаними та рубаними тілесними ушкодженнями.

Схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому
Схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому


Працівники поліції попередньо встановили, що місцева жителька розпивала алкоголь разом із співмешканцем у нього вдома, згодом до них приєднався товариш. У подальшому між жінкою і гостем виникла сварка, під час якої вона схопила лопату та ножа і почала наносити удари знайомому в голову та тулуб», - розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
Знаряддя злочину вилучено. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Жінку затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їй оголошено про підозру.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області
1116     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб