Домовой - Светловодск

За 10 гривен - кирпичом по голове

Автор: admin
За 10 гривен - кирпичом по голове


34-річний чоловік раніше вже неодноразово притягувався до відповідальності за грабіж, наркозлочини та крадіжки. У даний час його перевіряють на причетність до інших кримінальних правопорушень.

19 березня до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про розбійний напад. Жінка перебувала на дачній ділянці, до неї підійшов невідомий чоловік та почав вимагати грошей. Отримавши відмову, зловмисник схопив цеглину і вдарив потерпілу по голові. Потім забрав у неї мобільний телефон та 10 гривень.
«Поліцейські встановили особу нападника. Його пошук ускладнювався тим, що чоловік постійно переховувався на дачах, у підвальних приміщеннях і навіть лісосмугах. Але у результаті вжитих заходів його розшукали у підвалі одного з будинків у місті», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
У подальшому було встановлено причетність зловмисника до 7 фактів крадіжок майна. Чоловік забирав із помешкань вироби з металу та мобільні телефони. Викрадене злодій продавав, отримані кошти витрачав на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

За матеріалами Світловодського відділу
поліції Кіровоградської області
1078     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб