Домовой - Светловодск

В.Гройсман відкрито і нахабно брехав світловодцям

Автор: admin
В.Гройсман відкрито і нахабно брехав світловодцям


В.Гройсман відкрито і нахабно брехав світловодцям і всій Україні, коли перед Новим роком виступав в ЗМІ, що підвищення мінімальної заробітної плати не приведе до росту цін, в першу чергу на продовольчі товари та на обслуговування населення ( проїзд, житлово-комунальні послуги ).

Щоб отримати від Прем'єр-Міністра пояснення, я намагався дозвонитися на урядову гарячу лінію за № 1545, але ні вдень, ні вночі це зробити не вдалося – вибачте, зайнято. Спробував переслати по Інтернету своє звернення, але і там урядовці поставили якийсь запобіжник, що не дає змогу і таким чином направити електронного листа.
А от на гарячу лінію голови Кіровоградської облдержадміністрації ( 0-800-500-238 ) вдалося дозвонитися і отримати роз'яснення зростання цін після Нового року, хоч В.Гройсман обіцяв, що такого не буде.
Отримана листом відповідь така : “… облдержадміністрацією видано (ряд) розпоряджень, якими:
а) запропоновано регулювання цін на:
макаронні вироби, крупи, цукор, яловичинну, свинину, і мясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко сир, сметану, масло вершклве, олію соняшникову, яйця курячі – не вище 15%, борошно та хліб – не вище 10% без урахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні;
дитяче харчування - …11-25%...”.
Яка турбота про нас! Цинічна, тому що “… з 1 жовтня 2016 року в області
( головою облдержадміністрації) призупинено дію…” вищезгаданих документів після отримання згори 22 вересня 2016 р. з Кабміну України ( від Прем'єр-міністра) постанови № 656 щодо тимчасового ( до яких таких пір ?!) обмеження застосування постанов Кабміну України 1996 та 2007 рр. про державне регулювання цін. Таким чином, і В.Гройсман, і С.Кузьменко порушили вимоги Конституції України, присягу державних службовців в першу чергу. Вони не можуть приймати таких рішень, які погіршують соціальний стан населення України.
На фоні різкого “регульованного” державою зросту цін на газ, електроенергію таке ж нерегульоване підвищення цін на продовольчий кошик і не тільки – це відкрита форма геноциду державного апарату проти Українського народу.
Як називається таке ставлення з боку державних високопосадовців по відношенню до українців? Чи, можливо, існує така релігія, яка дозволяє нашим високопосадовцям “безгрішно” правити та знущатися над десятками мільйонів людей?
На завершення трохи гумору ( цитата з отриманого листа: “Якщо, на Вашу думку, ціни… є завищеними, і така ситуація порушує Ваші права як споживача, …звертайтесь … до Головного управління Держпродспоживслужби в області ( тел. (0-гудок-22)24-63-36, 24-63-25). Міжміські телефонні розмови протягом 2,5 години на місяць безкоштовні, точніше входять в абонентну плату.
Телефонуйте і отримаєте передбачувану відповідь: держава тимчасово зняла з себе встановлення та застосування державних регульованих цін. Тоді, пропоную розпустити, також тимчасово, таку службу в Кропивницькому і відповідний підрозділ в Кабміні України, коли їм немає роботи. Зекономим трохи мільйонів гривень…

Олександр Форостяний,
президент громадської організації
“Клуб українських патріотів”
2394     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Комментарии
2

Олег 4 марта 2017 23:47
Какая неожиданная новость, да модератор?
Пользователь offline admin 5 марта 2017 08:04
Да уж, неожиданно.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб