Домовой - Светловодск
» » » У Кропивницькому відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій

У Кропивницькому відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій

Автор: redactor
У Кропивницькому відбувся багатогалузевий ярмарок вакансій
Учора, 19 жовтня, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся День відкритих дверей, у рамках якого пройшов багатогалузевий ярмарок вакансій. Загалом участь у заходах узяли більше 120 осіб.
Ярмарок вакансій – традиційний захід у центрі зайнятості, проте роботодавці з кожним разом все з більшим бажанням приймають в ньому участь, готуються до заходу. Серед учасників: представники Кіровоградської дирекції публічного акціонерного товариства «Укрпошта», ТОВ «Три Стар», ТОВ «Хайрок», ТОВ «Кіровоградський завод дозуючих автоматів», ТОВ «Хайрок Трейд», ТОВ «М’ясний стандарт», філія ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», «Кіровоградський комбінат хлібопродуктів №1», ПАТ «МЕГАБАНК».
Деякі підприємства творчо підходять до участі в ярмарку: розміщують різноманітні проспекти, буклети, журнали та інші зацікавлюючі інформаційні матеріали.
Серед вакансій, які представляли роботодавці: начальник відділу, юрисконсульт, кухар, інспектор кредитний, інженер, електрогазозварник, жилувальник м'яса та субпродуктів, штукатур, оператор поштового зв’язку, листоноша, вантажник, тракторист, ізолювальник з термоізоляції та ін.
У форматі заходу представники підприємств проводили співбесіду з претендентами на вільні місця, зацікавлювали їх умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували гідний рівень заробітної плати.
Фахівцями центру зайнятості були створені всі умови для того, щоб роботодавці та безробітні мали можливість поспілкуватися і отримати відповіді на свої запитання.
У результаті співбесід 36 осіб отримали направлення на працевлаштування.
Окрім ярмарку вакансій, цього дня для учасників заходу були проведені групові профінформаційні заходи: семінари з техніки пошуку роботи, підготовки резюме, загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці, профінформаційний семінар «Легальна зайнятість», а також відбулася презентація центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Тематичне спрямування та змістові аспекти цих семінарів були спрямовані на визначення шляхів подолання перешкод у процесі пошуку роботи, а також розкриття переваг легального працевлаштування.

І. Майстерюк, заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості
1005     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб