Домовой - Светловодск
» » » Перед службою зайнятості нові завдання – налагодити тісну взаємодію з ОТГ

Перед службою зайнятості нові завдання – налагодити тісну взаємодію з ОТГ

Автор: redactor
Перед службою зайнятості нові завдання – налагодити тісну взаємодію з ОТГ
Налагодження й розширення співпраці з об’єднаними територіальними громадами є пріоритетним завданням центрів зайнятості області.
З цією метою вчора Лілія Колесник, в.о. директора обласного центру зайнятості, відвідала Новоукраїнський район, де зустрілася з головами Новоукраїнської та Ганнівської об’єднаних територіальних громад.
«Процеси децентралізації ставлять перед службою зайнятості нові завдання – налагодити тісну взаємодію з об’єднаними територіальними громадами. Це дозволить наблизити послуги служби безпосередньо до населення, зокрема, жителів сільської місцевості»,- зазначає Л.Колесник.
Під час візиту до Ганнівської ОТГ, її голова Віталій Колісник ознайомив Л. Колесник із історією його створення, зазначив, що на сьогоднішній день громада об´єднує території колишніх Ганнівської, Григорівської, Шишкінської сільських рад. В ході ділової розмови обговорювалися шляхи взаємодії у напрямку забезпечення мешканців громади роботою.
Зазначалося, що в умовах дефіциту вакансій на ринку праці одним із дієвих напрямів активної політики зайнятості населення, особливо селян, є організація громадських та інших робіт тимчасового характеру, завдяки яким, насамперед, можна пом'якшити ситуацію на місцевому ринку праці, а безробітним громадянам – можливість отримати не лише додаткову матеріальну підтримку, але й внести свій вклад у розвиток і добробут свого населеного пункту.
Також відбулася ділова зустріч Л.Колесник з головою Новоукраїнської ОТГ Олександром Корінним та секретарем міської ради Людмилою Вишневецькою. Презентуючи територіальну громаду, її очільник зазначив, що громада лише починає свій розвиток. На сьогодні діяльність виконавчого комітету спрямовується на розв’язання найбільш нагальних проблем - удосконалення рівня матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я, підвищення якості надання освітніх послуг у закладах освіти. «Не менш важливим є й питання зайнятості безробітних громадян», - відзначив голова громади.
Наостанок, Л. Колесник подякувала керівникам територіальних громад за проведені конструктивні бесіді, та розуміння важливості їхньої співпраці зі службою зайнятості. Л.Колесник висловила сподівання на ефективне продовження цієї взаємодії, адже завдання обох сторін – забезпечити кожного, хто бажає працювати і активно шукає роботу з гідною оплатою праці, що забезпечить високий рівень життя населення та сприятливі умови для суспільної та господарської діяльності.
924     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб