Домовой - Светловодск
» » » З початку цього року 50 олександрівців отримали роботу на ДП «Олександрівське лісове господарства»

З початку цього року 50 олександрівців отримали роботу на ДП «Олександрівське лісове господарства»

Автор: admin
З початку цього року 50 олександрівців отримали роботу на ДП «Олександрівське лісове господарства»



29 березня поточного року Лілія Колесник, заступник директора обласного центру зайнятості, відвідала Олександрівський район. Метою відвідування стало вивчення ситуації, яка склалася в регіоні на локальному ринку праці, та питання, яким чином районний центр зайнятості сприяє працевлаштуванню мешканців району.
Під час візиту Л.Колесник відвідала ДП «Олександрівське лісове господарства», що спеціалізуються на відтворенні, охороні і захисті лісових ресурсів, вирощуванні високопродуктивних насаджень хвойних та листяних порід та їх реалізації.
Іван Гапич, директор підприємства, презентуючи ввірене йому підприємство, зазначив, що ДП «Олександрівський лісгосп» – одне із ринкоутворюючих підприємств району. Завдяки тісній співпраці з районним центром зайнятості підприємство успішно вирішує питання свого кадрового забезпечення. З початку нинішнього року за сприяння районного центру зайнятості тут отримали роботу понад 50 олександрівців, із яких троє належать до категорії соціально незахищених верств населення. Ці громадяни займаються вирощуванням декоративних видів рослин та доглядом за ними.

З початку цього року 50 олександрівців отримали роботу на ДП «Олександрівське лісове господарства»

«Завдяки тому, що робота з працедавцями базується на принципах довіри й рівноправних партнерських стосунках, це приносить позитивний результат як підприємству, так і людям, які працевлаштувалися. У найближчих планах підприємства - продовжувати співпрацю з центром зайнятості у напрямку залучення до сезонних лісокультурних робіт безробітних», - заначив наостанок зустрічі І. Гапич.
Також обговорювалося питання щодо перспектив створення на підприємстві нових робочих місць, ефективного використання та збереження діючих робочих місць, забезпечення належних умов праці та виплати гідної заробітної плати тощо.
Лілія Колесник, що побувала з робочим візитом в Олександрівському районі, вважає, що фахівці Олександрівського центру зайнятості обрали правильний курс співпраці з роботодавцями у напрямку сприяння зайнятості місцевих мешканців. Л.Колесник рекомендує надалі продовжувати запроваджене.
1359     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб