Домовой - Светловодск

Співпраця служби зайнятості та ОТГ: актуальні питання

Автор: redactor
Співпраця служби зайнятості та ОТГ: актуальні питання
Про послуги служби зайнятості, інноваційні підходи в її роботі, створення нових робочих місць, організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру йшлося під час робочої зустрічі директора Світловодського міськрайонного центру зайнятості Іллі Домбровського та голови Великоандрусівської об’єднаної територіальної громади Ніни Іващенко та її першого заступника Вадима Туманова.
У ході конструктивного діалогу обумовлено шляхи співпраці міськрайонного центру зайнятості та об’єднаної територіальної громади у напрямку реалізації програми зайнятості населення.
Зі слів Н. Іващенко зайнятість мешканців територіальної громади є одним із першочергових завдань, адже утворення таких громад покликане сприянню поліпшення добробуту кожної людини. Зазначила, що об’єднана територіальна громада створена у грудні минулого року, проте є вже результати спільної роботи зі службою зайнятості - близько 20 безробітних були залучені до громадських та інших робіт тимчасового характеру. «Таким чином, у кожного безробітного з’явився шанс отримати не лише додаткову матеріальну підтримку, але й внести свій вклад у розвиток і добробут свого населеного пункту», - відзначає голова громади.
В результаті зустрічі укладено угоду про співпрацю щодо спільних дій у сфері сприяння зайнятості населення та створення нових робочих місць на території об’єднаної територіальної громади.
1106     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб