Домовой - Светловодск
» » » Аграрний край: протягом року близько 100 мешканців Кіровоградщини стали трактористами

Аграрний край: протягом року близько 100 мешканців Кіровоградщини стали трактористами

Автор: redactor
Аграрний край: протягом року близько 100 мешканців Кіровоградщини стали трактористами
Професія «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» є провідною у сільському господарстві Кіровоградщини, саме тому значна частина безробітних, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, здобувають або підвищують кваліфікацію саме за цією професією.
Однією з найбільш дієвих форм допомоги тим, хто втратив роботу, або вперше шукає її є професійне навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Адже, здобувши професію, що потрібна на ринку праці, громадянин має змогу працевлаштуватися.
З початку року (за період січень-листопад) здобули професію «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» 93 особи, а підвищили кваліфікацію за даною спеціальністю 957 громадян.
Наразі, для бажаючих отримати професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва, за сприяння обласного центру зайнятості з 18 грудня поточного року, на базі ОНКК «Аграрник», розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 7 місяців. Умови направлення на навчання:
• повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
• повноліття (не менше 18 років);
• медична довідка з допуском до професії.
Якщо вас зацікавила професія «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.


Відділ організації профнавчання обласного центру зайнятості
1125     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб