Домовой - Светловодск
» » » Безробітні мешканці Кіровоградщини мають змогу навчитись створювати красу

Безробітні мешканці Кіровоградщини мають змогу навчитись створювати красу

Автор: redactor
Безробітні мешканці Кіровоградщини мають змогу навчитись створювати красу
У сучасних умовах ринку праці, професійне навчання безробітних сприяє підвищенню конкурентоспроможності та прискоренню їхнього працевлаштування.
На сучасному ринку праці, одними з найзатребуваніших спеціалістів є фахівці з кравецької справи. Кравці можуть працювати на підприємствах швейної галузі, в ательє, салонах, у приватних підприємствах, а також як викладачі у професійних навчальних закладах як майстри виробничого навчання з професії. Крім того, працівники цієї професії можуть відкрити власну справу з пошиття і ремонту одягу.
Загалом, згідно статистичних даних, ймовірність працевлаштування після навчання за професією «кравець» складає близько 100%.
Саме тому, 29 листопада поточного року, на базі ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей побутового обслуговування», розпочнеться навчання безробітних громадян за професією «Кравець». Курс навчання триватиме 9 місяців.
Якщо вас зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до базових центрів зайнятості.
1112     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб