Домовой - Светловодск

Навчайся й будь конкурентоспроможним!

Автор: redactor
Навчайся й будь конкурентоспроможним!
Робота для людини має велике значення та є частиною її життя. Саме тому, так важливо вибрати професію, яка б подобалася, і роботу, яка буде приносити задоволення.
Якщо Ви вирішили здобути нову професію чи підвищити свою кваліфікацію – Ви маєте можливість за сприяння служби зайнятості пройти професійне навчання, у тому числі в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
Навчальні центри державної служби зайнятості мають великий спектр ліцензованих професій та напрямів підготовки робітників для таких галузей економіки, як: промисловість, будівництво, агропромисловий комплекс, транспорт і зв’язок, сфера послуг та ін.
Так, наприклад, у вересні місяці поточного року за сприяння центрів зайнятості області можна навчатися:
- на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби (ЦПТО ДСЗ) можна здобути професію оператор верстатів з програмним керуванням (термін навчання 4,1 міс., початок 13.09), покоївка (2,5 міс. з 13.09) та бармен (5,5 міс. з 28.09);
- на базі Дніпропетровського ЦПТО ДСЗ можна опанувати професію продавець продовольчих товарів (4,5 міс. з 26.09);
- на базі Рівненського ЦПТО ДСЗ: кравець (8,3 міс. з 20.09), касир (2,7 міс. з 19.09);
- на базі Харківського ЦПТО ДСЗ: лицювальник-плиточник (5,5 міс. з 18.09) та оператор верстатів з програмним керуванням (4,5 міс. з 21.09).
Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
Після закінчення професійного навчання та підвищення кваліфікації за напрями підготовки слухачам присвоюється відповідна кваліфікація, розряд (категорія, клас) і видається свідоцтво про освіту державного зразка.
Ті громадяни, які зацікавлені у здобуті нової професії, звертайтеся до центрів зайнятості за місцем перебування.
Кіровоградський обласний центр зайнятості
1300     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб