Домовой - Светловодск
» » » Результат плідної співпраці - працевлаштування безробітних

Результат плідної співпраці - працевлаштування безробітних

Автор: redactor
Результат плідної співпраці - працевлаштування безробітних
Одне з найбільших сільськогосподарських підприємств Олександрійщини - ТОВ «УкрАгроКом» засноване в 2000 році. Сьогодні - це сільськогосподарська корпорація, яка динамічно розвивається і спеціалізується на виробництві зернових і олійних культур, вирощуванні свиней і великої рогатої худоби та зерновій торгівлі. Чисельність працюючих складає біля 1200 осіб, яким своєчасно виплачується заробітна плата, вони забезпечені соціальним пакетом. На підприємстві створені гідні умови праці: транспортна доступність, харчування в їдальні, гнучкий графік роботи, пільги для жінок тощо.
Очолює підприємство Павло Фесюк - цілеспрямований, наполегливий керівник, професіонал. Успішно працюючи в умовах сьогодення, міркує над завтрашніми проблемами. Тому й вважає головною умовою подальшого розвитку господарства – застосування новітніх технологій щодо обробки, збирання та зберігання врожаю, впровадження ефективних рішень, спрямованих на нарощування обсягів виробництва продукції, поліпшення її якості, створення нових робочих місць та ін.
Заслуговує на увагу плідна взаємодія ТОВ «УкрАгроКом» з Олександрійським міськрайонним центром зайнятості. Представники підприємства активно беруть участь у заходах центру зайнятості – дні роботодавця, ярмарки вакансій, дні кар’єри. Вже понад 10 років дане підприємство активно взаємодіє у напрямку забезпечення роботою мешканців району, зокрема тих, яким важко конкурувати на ринку праці. Лише у поточному році на підприємство працевлаштовано за сприяння центру зайнятості близько 50 безробітних; під конкретне замовлення підприємства організовано професійне навчання 8 безробітних шляхом стажування на робочому місці. Це свідчить про позитивний результат співпраці, який триватиме і надалі.
1026     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб