Домовой - Светловодск

Стажування на робочих місцях

Автор: admin
Стажування на робочих місцях


Лише у поточному році понад 1200 безробітних залучено до стажування на робочих місцях в Кіровоградській області

Сучасний темп розвитку суспільства та ринку праці вимагає до претендентів на вільні вакансії дві основні вимоги – наявність високої професійної кваліфікації, досвіду та вимагає впровадження активних форм повернення безробітних громадян до праці, серед яких одне із чільних місць належить професійній підготовці, перепідготовці та підвищенню кваліфікації.
Для задоволення потреб роботодавців та підготовки фахівців з урахуванням особливостей діяльності підприємств службою зайнятості пропонується організація індивідуального навчання безробітних безпосередньо на виробництві та стажування на робочих місцях.
До такого виду навчання вже у цьому році залучено більше 1200 шукачів роботи.


Стажування на робочих місцях


Після закінчення стажування гарантовано працевлаштовані. Слід зазначити, що дана форма підвищення кваліфікації є прийнятною як для безробітних, так і для роботодавців. Так, роботодавцям стажування дозволяє оцінити професійні якості майбутнього працівника, його вміння, здатність опановувати нові технології, а безробітному – ознайомитися з особливостями виробництва, умовами праці, адаптуватись в трудовому колективі, а набуті знання і вміння дають можливість закріпитися на робочому місці.
Таким чином, стажування - це реальний шанс для безробітного отримати оплачувану постійну роботу, а для роботодавця – працівника, який відповідає його вимогам.

Відділ організації професійного навчання обласного центру зайнятості
1247     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб