Домовой - Светловодск
» » » Ярмарок вакансій допоможе працевлаштуватись та підібрати необхідний персонал

Ярмарок вакансій допоможе працевлаштуватись та підібрати необхідний персонал

Автор: redactor
Ярмарок вакансій допоможе працевлаштуватись та підібрати необхідний персонал
У Новоукраїнському районному центрі зайнятості для громадян, які шукають роботу, відбувся ярмарок вакансій та послуг служби зайнятості, учасниками якого стали такі підприємства, як ТОВ «Новоукраїнське», ТОВ «Рассвет», СТОВ «Новий час», ТОВ «Агрофірма Союз», ФОП Аркан М.П. та ін.
«Найбільш ефективною формою співпраці служби зайнятості з роботодавцями при підборі кваліфікованих кадрів є ярмарок вакансій. Його формат дає можливості для ведення безпосереднього діалогу працедавця з потенційним кандидатом на вакантні посади. Разом з тим, ярмарок забезпечує своїм учасникам певні двосторонні гарантії: шукачам роботи – офіційне працевлаштування з гідною зарплатою та належним рівнем організації праці, а роботодавцям – можливість обирати серед вмотивованих та кваліфікованих кадрів», - зазначив начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості Володимир Бокало.
Тож під час ярмарку представники роботодавців запропонували учасникам заходу вакансії робітничого спрямування: слюсар-ремонтник, тракторист, водій автотранспортних засобів, кухар та інші. Шукачі роботи отримали чимало корисної інформації щодо працевлаштування та можливостей реалізації власного професійного потенціалу, дізналися й про специфіку роботи, умови праці, заробітну плату, соціальні гарантії тощо. Також фахівці центру зайнятості розповіли про послуги служби зайнятості, зокрема про організацію професійного навчання безробітних громадян під конкретне замовлення роботодавця.
На завершення заходу, представники роботодавців провели індивідуальні співбесіди із шукачами роботи, за результатами яких 1 особа отримала направлення на працевлаштування, 11 осіб були запрошені на підприємства для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці та 2 особи виявили бажання взяти участь у роботах тимчасового характеру.

В.Бокало, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Новоукраїнського районного центру зайнятості
1559     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб