Домовой - Светловодск

Невеселі роздуми після засідання виконкому

Автор: admin
Невеселі роздуми після засідання виконкому

Як стверджують зараз популярні ЗМІ, українці на передодні виборів до Верховної Ради розділилися на партію війни та партію миру. Я, в минулому кадровий військовий, більше схилявся до прихильників партії війни. Переговори та перемир’я мені здавалося непотрібним проявом слабкості Президента. Але сьогодні, після чергового засідання виконкому, я починаю розуміти Порошенка.

На сьогоднішньому виконкомі мене вразили висловлювання його членів при розгляді двох питань. Рішенням Президента України відновлено призив на строкову службу. З цього приводу міська влада має створити відповідну комісію. Це питання спонукало деяких членів виконкому до висловлювань щодо армії взагалі. Протягом десяти хвилин я встиг почути багато критики на адресу військових та армії. Почув, навіть, анекдот про армію та «дубів» в ній. Згоден, мобілізація в місті та й в районі, пройшла не бездоганно. Але… шановні можновладці та керівники усіх рівнів! Ваша позиція про «моя хата з краю» може призвести до того, що будемо годувати чужу армію. Мобілізація проводилася для захисту від ворога. Що конкретно зробив владний посадовець та керівник відповідного державного органу, щоб цей захід пройшов успішно? Хтось за це уже прозвітував?

Здивував мене і розгляд питання щодо надання дозволу на укладання договору оренди з інтернет провайдером «Лінктелеком». Останній надає послуги з трансляції телепрограм та Інтернету одночасно, одним кабелем. Отже, у споживача може з’явитися реальна можливість обирати. Втім, члени виконкому вирішили інакше. Питання відклали. Особисто я це розцінюю, як антиринкове протекціоністське рішення. Не я один в місті незадоволений рівнем послуг, які надає ТРК «Веселка». І справа не в кількості каналів, хоть і це необхідно враховувати. Справа в якості. Варто загриміти грому, чи піти дощу, як починаються проблеми з трансляцією. Є проблеми у інтернет-провайдерів.

А тепер про партію війни та миру. Я розумію, що з таким відношенням до справи керівників різних гілок влади ми не тільки не виграємо війну, а й втратимо незалежність.

Потрібні зміни! Робити їх потрібно негайно!

Вадим Степанець
1713     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб