Домовой - Светловодск

Голову Громадської ради обрали

Автор: admin
Голову Громадської ради обрали
Голову Громадської ради обрали
Голову Громадської ради обрали
У вівторок відбулося перше засідання, затвердженої виконкомом, Громадської ради. На порядку денному одне питання – обрання голови ради. На засідання були присутні дванадцять із п’ятнадцяти членів. Голову обирали закритим рейтинговим голосуванням. Із чотирьох кандидатур більшість, вісім голосів, набрала кандидатура Михайла Касьянова. Отже, головою Громадської ради при виконкомі Світловодської міської ради обрано саме його.
Голову Громадської ради обрали
От тільки неприємний осад від засідання остався. Причиною його став керуючий справами виконкому Вадим Туманов. Справа в тому, що засідання довго не розпочиналося. Очікували саме його. Він прийшов на момент, коли завершили підрахунок голосів, і відразу роздратовано виголосив промову. В ній він фактично звинуватив членів громадської ради в тому, що вони самостійно, без його команди, зібралися та обрали собі керівника. Громадська рада ПРИ ВИКОНКОМІ, от і збиратися вона повинна тоді, коли скаже виконком. Передавати усі слова керівника апарату виконкому не буду. Просто не запам’ятав, а записати на диктофон не встиг. Взагалі, Туманов поводив себе так, нібито вихователь спецшколи розмовляє з порушниками дисципліни. Особисто мені було досить неприємно. Серед членів Громадської ради є поважні літні люди. Один – почесний громадянин міста.

А тепер скажіть мені, як далі працювати з таким «зарвавшимся» чиновником? ПРівське нутро - це на все життя.

Панове, влада! Хто кого найняв на роботу!


Вадим Степанець
1824     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб