Домовой - Светловодск

Виконком встановив рекорд

Автор: redaktor
Виконком встановив рекордЦього разу виконком розглянув 73 (!) питання. Одним з перших було питання надання дозволу на встановлення індивідуального опалення громадянам, які уже встановили його раніше без офіційного дозволу. Розгляд затягнувся.

У своїх виступах громадські активісти Віталій Куцевич та Людмила Павловська розповіли історію питання та запропонували прийняти радикальні рішення щодо дозвільної комісії та СП «Світловодсьпобут». Вони, також, розкритикували позицію з цього питання заступника міського голови з комунальних питань Олександра Сича. В результаті було прийняте рішення рекомендувати дозвільній комісії надати дозвіл на відключення від централізованого опалення.

Дискусія щодо надання дозволів спричинила дискусію щодо надання дозволів на відключення від централізованого опалення квартир взагалі. Це питання не врегульовано на законодавчому рівні. Член виконкому Віктор Тербан запропонував надавати дозвіл виконкомом, а відповідну комісію переформатовати і зробити експертною, яка б просто надавала висновки щодо можливості відключення. Так і порішали.

Не втримаюся та вставлю свої п’ять копійок. Шановані члени виконкому протягом майже години розглядали, що краще індивідуальне газове опалення, чи централізоване газове опалення. Думаю, що і те і інше – це глухий кут в сучасних умовах. Нажаль, ніхто з членів виконкому та влади не говорив про енергозберігаючі технології та альтернативні, не тільки газ та електрика, джерела енергії. Сумно це все.

Виконком, врешті-решт, вирішив питання щодо Громадської ради. Було прийняте компромісне рішення провести переголосування з обрання ради та її голови та розглянути це питання на наступному виконкомі.

Серед інших питань на особливу увагу заслуговує питання заміни представника від Світловодська у наглядовій раді ОКПВ «Дніпро-Кіровоград». Депутата Вовченка замінили на Володимира Дем’янюка.

Виконком одноголосно проголосував за наступні кроки реформи ЖКГ. Виконавцем послуг з управління житловим фондом визнали КП «Житлосвіт2012».

На засідання, також, прийняли Положення про старшого по будинку. З ним можна буде ознайомитися на нашому сайті.
Виконком встановив рекорд
Виконком встановив рекорд
Виконком встановив рекорд
Вадим Степанець
1704     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб