Домовой - Светловодск

Виконком вирішив…

Автор: redaktor
Виконком вирішив…Відбулося чергове засідання виконавчого комітету світловодської міської ради. На засідання розглянуто 24 питання.

Розглянуто рід питань, які стосуються безпеки жителів міста. Зокрема, «Комплексну програму захисту населення міста від впливу іонізуючого випромінювання на 2014-2018 роки». Рішенням міськвиконкому працівникам міліції, які відбувають до зони АТО, передається шість бронежилетів. Члени виконкому прийняли визначили завдання щодо забезпечення в особливий період військового підрозділу.

Рішенням виконкому затверджена мережа навчальних закладів, яка включає дев’ять шкіл. З них одна – гімназія, дві – спеціалізовані школи, та шість – загальноосвітніх.

Виконавчий комітет делегував Світловодському міському комунальному підприємству «Комбінату комунальних послуг» складати протоколи про адміністративні порушення. Отже, тепер працівникам, які займаються вивезенням сміття, надане право штрафувати тих, хто засмічує місто. У зв’язку з цим, у мене виникло питання. Хто буде штрафувати за невчасно вивезені контейнери із відходами?

Тривалу дискусію визвав розгляд акту роботи комісії щодо перевірки фінансового стану КП «Добробут». Прийняте рішення щодо передачі матеріалів перевірки до правоохоронних органів.

Наступним було розглянуте протесту прокурора, який стосується СП «Світловодськпобут». Було вирішено винести це питання на розгляд сесії.

Члени виконкому одноголосно затвердили склад громадської ради при міськвиконкомі, та поновили склад міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання.

Вадим Степанець
1794     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб