Домовой - Светловодск

Забезпечуємо соціальні гарантії

Автор: redactor
Забезпечуємо соціальні гарантії
Днями у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбулась ділова зустріч з роботодавцями, що була присвячена наданню звітності про виконання квоти (норматив працевлаштування громадян, зазначених у частині першій статті 14 Закону (крім інвалідів), у розмірі 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік у роботодавців з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб.
Однією з тем, що обговорювались, було стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць (компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування), які використовують найману працю, на умовах визначених законодавством.
На зустрічі були присутні роботодавці, які співпрацюють з центром зайнятості у плані працевлаштування осіб, які потребують додаткових соціальних гарантій і підпадають під дію Закону України «Про зайнятість населення» відповідно до статті 26 – ПАТ «Світловодське АТП 13507», ТОВ «Ескулап», ТОВ «Автогазсервіс», Світловодський завод КШМБ, СП ТОВ «Плайтех», ПП «Віктор і К» та інші.
Під час зустрічі присутнім була надана інформація про вирішення кадрових питань щодо працевлаштування безробітних на створені нові робочі місця з компенсацією роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Було зазначено, що перевагу в працевлаштуванні мають роботодавці, які працевлаштовують вагітних жінок, молодь на перше робоче місце та інших безробітних, які нездатні на рівних конкурувати на ринку праці, відповідно до статті 14 Закону України «Про зайнятість населення».
Результатом зустрічі стало досягнення домовленостей про співпрацю і пріоритет працевлаштування безробітних, які потребують додаткових соціальних гарантій.
5299     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб