Домовой - Светловодск

Окреслили перспективи створення нових робочих місць

Автор: redactor
Окреслили перспективи створення нових робочих місць
Новоукраїнським районним центром зайнятості для роботодавців, які планують у наступному році створити нові робочі місця, за участі представників органів державної влади та структурних підрозділів районної державної адміністрації відбулася ділова зустріч. Серед роботодавців, які запрошені на захід – КП «Водокомунгосп», Новоукраїнське житлово-комунальне підприємство та ін.
Відкрила захід директор районного центру зайнятості Тетяна Огородня, яка ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці міста та району, розповіла про те, що державна служба зайнятості запроваджує сучасні та ефективні форми роботи у напрямку надання соціальних послуг роботодавцям.
Продовжив виступу директора Володимир Бокало, начальник відділу взаємодії з роботодавцями районного центру зайнятості, розповів присутнім про надання компенсації роботодавцям витрат в розмірі єдиного соціального внеску у випадку створення нових робочих місць.
«У нашому регіоні є чимало позитивних прикладів розвитку виробництва та створення нових робочих місць для працевлаштування безробітних громадян. З початку року за направленнями центру зайнятості працевлаштували на новостворені робочі місця 6 громадян за професіями продавець продовольчих товарів, водій автотранспортних засобів, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва та ін.», - зазначив В. Бокало.
Також учасників зустрічі було поінформовано про зміни в законодавстві про зайнятість населення. В.Бокало акцентував увагу на змінах, внесених до наказу Міністерства соціальної політики України від 16 травня 2013 року № 271, яким затверджено порядок подання роботодавцями інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.
На семінарі йшлося про недопущення порушень трудового законодавства та легалізацію виплати заробітної плати.
Всі учасники семінару взяли активну участь в обговоренні порушених питань. Підсумовуючи, присутні висловили побажання й надалі тісно співпрацювати із службою зайнятості щодо створення нових робочих місць для працевлаштування безробітних мешканців регіону.
В.Бокало, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Новоукраїнського районного центру зайнятості
1347     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб