Домовой - Светловодск

В Карловке выстрелили по налоговой с РПГ

Автор: admin
В Карловке выстрелили по налоговой с РПГ
У будівлю міжрайонної Державної податкової інспекції Карлівського району вистрілили з гранатомету. Вибух стався 1 липня, про що міліцію повідомив охоронець.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Карлівського райвідділу міліції. Під час огляду території та приміщення, правоохоронці виявили частину стабілізатора пострілу РПГ (ручного протитанкового гранатомету). Пострілом з нього була пошкоджена віконна рама та частина стіни будівлі.

Правоохоронці неподалік від будівлі знайшли два РПГ. За попередньою інформацією один з них був відстріляний, інший – перебував у зведеному стані, повідомляє прес-служба міліції.

У податкову на Полтавщині вистрілили з гранатомету

На місці працює слідчо-оперативна група, яка вивчає обставини події та встановлює осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). Санкція статті передбачає від трьох до десяти років ув’язнення.
1385     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб