Домовой - Светловодск
» » » Після гучної сварки та штовханини між місцевими жителями, один з них отримав ножове поранення

Після гучної сварки та штовханини між місцевими жителями, один з них отримав ножове поранення

Автор: admin
Після гучної сварки та штовханини між місцевими жителями, один з них отримав ножове пораненняПісля гучної сварки та штовханини між місцевими жителями, один з них отримав ножове поранення. Наразі правоохоронці опитують усіх учасників конфлікту.

Пригода сталася минулої доби. До міліції зателефонував чоловік, який повідомив, що під час бійки «зачепив» свого опонента ножем.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, між власницею будинку та її співмешканцем часто відбувалися суперечки. Вирішити конфлікт у власний спосіб вирішила родичка жінки. Для цього вона прийшла з своїми трьома знайомими і взялася проводити «виховну бесіду».

На розмову в доволі категоричній формі чоловік відреагував агресивно. Після нетривалої лайки він несподівано вхопив зі столу ножа. Один з його опонентів зміг відібрати небезпечний предмет, але спересердя махнув ним у бік чоловіка. Побачивши кров, «гість» самостійно зателефонував до міліції та повідомив про те, що сталося.

- По даному факту відкрито кримінальне провадження за статтею 124 Кримінального кодексу України «Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони», - розповідає начальник Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок. - Наразі тривають слідчі дії.

Якщо вину чоловіка буде доведено, йому загрожуватиме покарання у вигляді арешту або обмеження волі на строк до двох років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
1685     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб