Домовой - Светловодск
» » Світловодськ: Зловмисника, який завдав жінці ножових поранень, заарештовано

Світловодськ: Зловмисника, який завдав жінці ножових поранень, заарештовано

Автор: admin
Світловодськ: Зловмисника, який завдав жінці ножових поранень, заарештовано
36-річний житель Світловодська 8 березня наніс місцевій мешканці тяжких тілесних ушкоджень. Затримати підозрюваного працівникам міліції допомогли знайомі потерпілої, які не дозволили йому втекти. За вчинення замаху на вбивство чоловіку загрожує покарання від 7 років позбавлення волі.

До Світловодського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про доставлення до лікарні жінки з проникаючим пораненням грудної клітини.

Правоохоронці терміново виїхали на місце події. У результаті проведення слідчих було встановлено, що підозрюваний мав з 24-річною потерпілою давні неприязні відносини. Під час розпиття спиртних напоїв з товаришем у чоловіка виник намір з’ясувати зі знайомою стосунки. Він зателефонував місцевій жительці та призначив їй зустріч.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник взяв з собою ножа і разом з другом вирушив на «розмову». Жінка прийшла у домовлене місце з кількома знайомими.

Між конфліктуючими сторонами виникла сварка. Чоловік ножем ударив потерпілу. Після скоєного знайомі жінки перешкодили зловмиснику зникнути з місця пригоди. Правоохоронці, що прибули за викликом, затримали підозрюваного.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 «Замах на злочин» ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. - Стосовно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває розслідування.



За матеріалами Світловодського МВ

УМВС України в Кіровоградській області
1773     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб