Домовой - Светловодск

Помічна: батько, захищаючи доньку, вбив людину

Автор: admin
Помічна: батько, захищаючи доньку, вбив людину
Працівники лінійного відділу на ст. Помічна УМВС України на Одеській залізниці викрили 49-річного жителя Кіровоградської області, який неподалік від станції скоїв вбивство 36-річного односельця.
До чергової частини ЛВ надійшло телефонне повідомлення від чергового по ст. Помічна про те, що за межами станції на відстані трьох метрів від під’їзної колії, яка веде до Помічнянського елеватора, лежить труп невідомої людини.
Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила особу потерпілого з явними ознаками насильницької смерті. Ним виявився 36-річний місцевий житель, який ніде не працював та зловживав спиртними напоями.
За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Правоохоронці з’ясували, що вбивство скоєно в населеному пункті, а труп згодом переміщено до залізниці. По залишеному сліду працівники міліції встановили оселю біля якої скоєно злочин, а також знайшли знаряддя вбивства – молот та металевий лом. Власник помешкання 49-річний місцевий житель відмовлявся від пояснень, але після того як на його одежі було виявлено сліди крові, зізнався у скоєному вбивстві.
Зі слів зловмисника, між ним і потерпілим виникла сварка через те що останній ображав його доньку. Коли сварка перейшла до взаємних звинувачень, батько дівчини застосував заготовлені знаряддя вбивства і наніс потерпілому травми несумісні з життям.
Завдяки злагодженій роботі слідчо-оперативної групи злочин був швидко розкритий. Матеріали щодо скоєного злочину передано за належністю до Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області.
Відносно зловмисника застосовано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.
1897     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб