Домовой - Светловодск
» » Фірма прихильника ДНР ремонтуватиме каналізацію в Світловодську?

Фірма прихильника ДНР ремонтуватиме каналізацію в Світловодську?

Автор: admin
Фірма прихильника ДНР ремонтуватиме каналізацію в Світловодську?

Кіровоградське обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» 18 листопада акцептувало цінову пропозицію приватного підприємства «Ремводпласт Плюс» щодо реконструкції каналізаційних очисних споруд в Світловодську Кіровоградської області вартістю 7,46 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть Наші гроші.
Згідно технічного завдання, до кінця 2016 року фірма-переможець має очистити від мулу та осаду дна кар’єру та провести вирівнювання прибережної зони. Будуть проведені роботи з демонтажу очисного так каналізаційного обладнання та монтажу нового.
ПП «Ремводпласт Плюс»раніше було зареєстровано в Донецьку, але після окупації міста прописалося в Києві. Власником підприємства вказаний мешканець Донецька Баря Володимир Леонідович. Відкриті джерела містять інформацію тільки про одну людину з таким ПІБ, що проживає в Донецьку. Крім того, особа з таким ПІБ та донецькою реєстрацією вказана як учасник громадського руху «Донецька республіка». Цей рух очолює лідер бойовиків самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко.
Директором фірми ПП «Ремводпласт Плюс» є Анатолій Темиров, колишній співвласник донецької ТОВ «Енерго-Полюс», котре нині належить Дмитру Гусєву та Сергію Бульді – заслуженому працівникові Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ
1858     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб