Домовой - Светловодск

За державу обидно. Таможня Кировоградщины дает добро

Автор: admin
За державу обидно. Таможня Кировоградщины дает добро
У своїй промові під час приїзду Петра Порошенка до Одеси 8 липня, очільник Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі зупинився на головних пунктах реформування, яких потребують області Згадав він і про Кіровоградщину.
"Друга проблема. У нас цілу держслужбу можна найняти для конкретних цілей. Наприклад, є суперечка у двох акціонерів Побузького феронікелевого комбінату Кіровоградської області. І чим ми займаємося? Спочатку його вантаж заарештував суд Королівського району Житомира. Потім була процедура, в наслідок якої арешт зняли . Потім прокуратура Кіровоградської області вантаж заарештувала. Теж відставили. Потім прокуратура області здійснила огляд і тимчасове вилучення вантажу - після того, як не пройшла звичайна юридична процедура. Це все теж знято. Потім начальник митниці без всяких документів ще затримав вантаж на декілька днів. Хочу повідомити, що це позов від громадянина Росії, який сперечається з іншим акціонером, громадянином України. Так от, цей громадянин Росії зовсім недавно звернувся в донецький суд, на території так званої "ДНР". Донецький суд заарештував вантаж в Одеському порту за позовом громадянина Росії ! І це було швидко прийнято до виконання, навіть швидше, ніж з Донецька прийшли документи. Тобто, реально наші держчиновники знаходяться на службі у того, хто їм заплатить. Якщо заплатить інший, вони йому зроблять справу. Ось так працюють у нас держструктури.!" - цитує Саакашвілі "Цензор.нет".
1281     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб