Домовой - Светловодск
» » На Кіровоградщині прокуратура через суд домоглася визнання недійсними результатів закупівлі на суму понад півмільйона гривень

На Кіровоградщині прокуратура через суд домоглася визнання недійсними результатів закупівлі на суму понад півмільйона гривень

Автор: admin
На Кіровоградщині прокуратура через суд домоглася визнання недійсними результатів закупівлі на суму понад півмільйона гривень
Господарським судом Кіровоградської області задоволено позов Світловодського міжрайонного прокурора про визнання недійсними результатів процедури закупівлі послуг відділом освіти Світловодської РДА на опалення шкіл району.
Міжрайонною прокуратурою в ході вивчення стану законності у відділі освіти виявлено факти порушення вимог чинного законодавства при закупівлі товарів та послуг за рахунок бюджетних коштів.
Встановлено, що ТОВ «Світекоенергія», яке є виконавцем послуг по опаленню шкіл району, в ході здійснення переговорної процедури до комітету з конкурсних торгів надано недійсну копію ліцензії на виробництво теплової енергії. Так, Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ТОВ «Світекоенергія» ліцензія на виробництво теплової енергії не видавалась.
З метою розірвання незаконного правочину, укладеного за результатами процедури закупівлі на суму 540 тис. грн., міжрайонна прокуратура звернулася до суду з позовом, який наразі задоволено.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
2076     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб