Домовой - Светловодск

Вбили мера Кременчука

Автор: redaktor
Вбили мера КременчукаМВС і СБУ вивчає можливість кваліфікації розстрілу мера Кременчука Олега Бабаєва і обстріл будинку мера Львова Андрія Садового не як замах на вбивство і вбивство, а як терористичний акт.
Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.
"Фактів про те, щоб замахи на двох мерів великих міст України були сплановані і синхронно організовані - немає. Швидше за все ці злочини ніяк не пов'язані між собою", - зазначив він.

"Годину тому в Кременчуці не встановленими поки особами був вбитий мер Кременчука Олег Бабаєв. Вранці він одягнув спортивний костюм, узяв пакет зі сміттям і забувши вдома мобільні телефони виїхав на своєму автомобілі Mersedes S 500 зі свого будинку в приватному секторі. Потім, за розповідями очевидців, він зупинився - чи щоб викинути кульок зі сміттям, чи був підрізаний автомобілем вбивць, чи то з іншої причини", - зазначив Геращенко.

"Поруч зупинився автомобіль ВАЗ 2108 білого кольору з якого було зроблено три постріли зі зброї з глушником. Бабаєв від отриманих поранень помер на місці. У Полтавській області та сусідніх областях оголошено план перехоплення "Сирена". На місці злочину працюють експерти - криміналісти", - повідомив радник голови МВС.
Міліція просить усіх кременчужан, які були випадковими свідками вбивства Олега Бабаєва терміново повідомити все, що вони побачили, зателефонувавши за телефоном 102.
"Відомо, що Олег Бабаєв користувався підтримкою значно частини кременчужан. Під час Майдану він підтримував активістів, яких місцева міліція і прокуратура хотіли посадити в СІЗО. 8 грудня 2013 мер зібрав сесію міської ради де закликав піти у відставку Віктора Януковича, Кабінет міністрів Миколи Азарова і міністра МВС Захарченка ", - додав він.
За інформацією Геращенка, розслідування даних злочинів поставлені на особливий контроль главою МВС Арсеном Аваковим.

Джерело "Українська правда"
1899     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб