Домовой - Светловодск
» » Кіровоградщина: прокуратура не дасть витратити 5 мільйонів на кілометр дороги

Кіровоградщина: прокуратура не дасть витратити 5 мільйонів на кілометр дороги

Автор: admin
Кіровоградщина: прокуратура не дасть витратити 5 мільйонів на кілометр дороги
Прокуратурою області заявлено позов про визнання недійсним рішення комітету з конкурсних торгів управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації, у частині обрання приватного підприємства переможцем торгів по предмету «Реконструкція вул.Воровського в м.Новоукраїнка Кіровоградської області» та про визнання недійсним договору підряду по проведенню ремонтних робіт вартістю 5,2 млн грн.
Встановлено, що управлінням капітального будівництва Кіровоградської ОДА у жовтні - грудні 2014 року проведено торги по предмету реконструкція 1 кілометра вулиці в м.Новоукраїнка, встановлено переможця та укладено з ним договір на 5,2 млн грн.
При цьому прокуратурою з’ясовано, що підприємством - переможцем надано документи щодо підтвердження досвіду виконання робіт та наявності матеріально-технічної бази на їх виконання, які не відповідали дійсності та свідчили про фактичну неспроможність виконання взятих на себе зобов’язань.
З огляду на вказані обставини прокуратура звернулася до господарського суду Кіровоградської області з позовом про визнання недійсними рішення комітету з конкурсних торгів та відповідного договору підряду.
Позов перебуває на розгляді суду.
1741     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб