Домовой - Светловодск

Віллу депутата з Кіровоградщини зачепив "Смерч"

Автор: admin
Віллу депутата з Кіровоградщини зачепив  "Смерч"
Декілька десятків активістів громадської організації СМЕРЧ розтрощили на березі Дніпра огорожі котеджів олігархів Олеся Довгого, Анатолія Кінаха та Юрія Бойка.

«Десятки гектарів київських пляжів неподалік села Вишеньки було передано у власність ТОВ "Ексім груп лімітед", яка належить родині Олеся Довгого, - повідомив у Facebook активіст організації Сергій Мельниченко. - Місцеві мешканці стверджують, що деякі зі збудованих палаців належать Юрію Бойку та Анатолію Кінаху».
Селяни, дачники та відвідувачі пляжів, вкрай обурені зухвалістю та вседозволеністю олігархів, які прихватизували пляжі Дніпра та перекрили людям доступ до ріки, звернулися про допомогу до активістів СМЕРЧу.
З допомогою активісти не забарилися. Позавчора в обід кількадесят активістів СМЕРЧ у чорних футболках та балаклавах з кувалдами в руках вмить знесли бетонну огорожу навколо однієї з забудов. Активісти навіть не сподівалися на такі оплески вдячних людей.

Такий блискавичний розгром більш ніж вразив людей і вони вирішили не спинятися на цьому. Руйнівна хвиля народного гніву перекинулася і на сусідні маєтки олігархів. Самотужки було розчищено доступи до Дніпра у інших вимурованих фортецях буржуїв.
20 червня активісти СМЕРЧ у аналогічний спосіб звільнили від будівельної огорожі один з пляжів Дніпра у Гідропарку.
Про події навколо маєтку представника Кіровоградщини у Верховній Раді на телеканалі «1+1» вийшов в ефір окремий сюжет. Проте прізвищ власників котеджів редактори каналу порадили не озвучувати. Так само як і показувати¸ як виглядають хороми в стилі «а-ля Межигір’я».
1413     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб