Домовой - Светловодск
» » » В Новгородківському районі фонд Довгого реалізує одразу кілька добрих справ

В Новгородківському районі фонд Довгого реалізує одразу кілька добрих справ

Автор: admin
В Новгородківському районі фонд Довгого реалізує одразу кілька добрих справЦими вихідними у селі Вершино-Кам'янка малеча відзначає справжнє свято – відкриття дитячого майданчику. Куточок для гри та відпочинку планувався давно, проте місцева влада немала достатньо коштів для його будівництва. Втручання Фонду Олеся Довгого дозволило звести довгоочікуваний майданчик у короткий термін.
«Це була мрія наших дітей; місце, де можна відпочити та погратися. Ми звернулися до Олеся Довгого. Дуже швидко поставили гірку, гойдалку, завезли пісок. Діти вдячні. Сподіваємось, що така людина буде допомагати нам і у майбутньому», - каже директор Вершино-Кам’янського навчально-виховного комплексу Сергій Квочка. За його словами, вже заплановано спільними з політиком зусиллями поставити у місцевій школі нові вікна та покласти навколо закладу новий асфальт. А поки що мешканці села разом із активістами Фонду Олеся Довгого приймають участь в благоустрої території: висаджують дерева, прибирають вулицю, розставляють смітники.
В іншому населеному пункті Новгородківського району – селі Митрофанівка – коштом цієї благодійної організації також зроблена добра справа: частково відремонтовано фельдшерсько-акушерський пункт. За сприяння Фонду тут було демонтовано стару прибудову, яка не тільки заважала, а й загрожувала мешканцям через аварійний стан . Також на вході до закладу була збудована спеціалізована арка.
2150     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб