Домовой - Светловодск
» » » Фонд Олеся Довгого опікується підростаючим поколінням Кіровоградщини

Фонд Олеся Довгого опікується підростаючим поколінням Кіровоградщини

Автор: admin
Фонд Олеся Довгого опікується підростаючим поколінням Кіровоградщини
Цього тижня долучитися до всіх можливостей,які навчальному процесу надає доступ до мережі Інтернет, змогли вчителі та учні Микільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Світловодської районної державної адміністрації Кіровоградської області. Необхідне устаткування для підключення до«всесвітньогопавутиння» було надано Фондом розвитку громад Олеся Довгого.
«Проблемою була відсутність в школі Інтернету, який вкрай необхідний для процесу навчання. Донині за будь-якої потреби (отримати інформацію, написати електронного листа тощо) вчителям доводилося проситися до сільради. Це було дуже незручно. Завдяки Олесю Довгому зараз в нас вже є Інтернет»,- повідомила Валентина Томєва, директор школи. За її словами, це питання керівництво закладу неодноразово підіймало у різних інстанціях, але справа не рушила з місця.
Проте Фонд розвитку громад відреагував миттєво. «Першого вересня ми зустрілися з Олесем Довгим. Дуже тепло з нами поспілкувався, вислухав всі наші проблеми. Особливо нас вразило те, що все обіцяне було виконано за два тижні. Ми тільки встигли звернутися, як нас одразу почули та надали допомогу. Ми дуже вдячні Олесю Станіславовичу. На своєму досвіді ми переконалися, що він – людина слова та щира душа. Побільше б таких чуйних до людей політиків», - сказала Валентина Томєва. Вона також розповіла про те, що наразі Фондом Олеся Довгого здійснюється проект оснащення школи сучасним комп’ютерним класом. Необхідне устаткування очікують вже днями.
Це лише одна з освітніх ініціатив Олеся Довгого та опікуваного ним фонду на Світловодщині. Напередодні він вже допоміг зі спортивним інвентарем секції велоспорту місцевої КДЮСШ. Створення спортивних секцій, творчих шкіл, наукових гуртків і допомога існуючим – звичні буденні справи команди Довгого. В планах політика – подальша активна участь у житті громади та підтримка програм гармонійного розвитку малечі Кіровоградщини, рідного краю політика.

Марина Гладько



Розміщено на правах реклами.
2081     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб