Домовой - Светловодск
» » » Фонд Олеся Довгого продовжує встановлювати автобусні зупинки

Фонд Олеся Довгого продовжує встановлювати автобусні зупинки

Автор: admin
Фонд Олеся Довгого продовжує встановлювати автобусні зупинки


Одним з болісних питань для мешканців села Вишнівці Онуфріївського району Кіровоградської області було облаштування зупинки на околиці. Справа в тому, що дві існуючи зупинки в центрі села облаштовані, а до третьої руки не доходили - там тільки стояла під дощем і снігом невеличка лава. Місцеві активісті зібрали підписи мешканців і звернулися з проханням до Фонду Олеся Довгого.
«Літом чекати транспорт було ще нічого, а взимку, особливо при сильному вітрі - дуже незручно. А чекати іноді приходилося довго», - розповіла мешканка села Алла Олександрівна Плічко. Буквально через 2 тижні після звернення волонтерами Фонду Олеся Довгого була привезена та змонтована новенька, дуже приваблива і зручна зупинка. «Третє жовтня - день, коли встановили зупинку, - стало для нас несподіваним святом. Ми дуже вдячні Олесю Довгому за цей подарунок. Як добре, що в нас ще є такі люди, політики, як він: що сказав, те й зробив» - додала Алла Олександрівна.
2943     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб