Домовой - Светловодск
» » » Безробітні мешканці області мають змогу безкоштовно опанувати манікюрне мистецтво

Безробітні мешканці області мають змогу безкоштовно опанувати манікюрне мистецтво

Автор: redactor
Безробітні мешканці області мають змогу безкоштовно опанувати манікюрне мистецтво
Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості допомагають безробітним зайняти своє місце на ринку праці. Так, безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, мають можливість здобути у Дніпропетровському ЦПТО ДСЗ професію манікюрника.
Манікюрник – кваліфікований робітник, який виконує роботи з гігієнічного очищення та догляду нігтів і шкіри рук, корекцію нігтів, їх нарощування, художній розпис, декоративне оздоблювання за допомогою сучасних технологій, надає клієнтам допомогу при виборі форми нігтів, кольору лаку, виду розпису.
Бути спеціалістом з нігтьового дизайну – цікаво і прибутково. Доглянуті руки і красиві нігті додають впевненості у собі, а невимушене спілкування завжди приноситиме радість тим, хто полюбляє працювати з людьми. Тому той, хто вирішить присвятити себе творчій професії майстра манікюру, має усі шанси як для професійного розвитку, так і для забезпечення себе сталими заробітками.
Саме тому, для бажаючих отримати професію манікюрника, за сприяння обласного центру зайнятості з 16 січня поточного року на базі Дніпропетровського ЦПТО ДСЗ розпочинається професійне навчання групи безробітних за зазначеною професією. Термін навчання – 3 місяці.

Умови направлення на навчання:
• повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
• повноліття (не менше 18 років);
• медична довідка з допуском до професії.
Якщо вас зацікавила професія «манікюрник» або ж інші зазначені професії, за більш детальною інформацією про професію звертайтеся до центрів зайнятості.
5143     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб