Домовой - Светловодск
» » » Працюємо на перспективу: на Світловодщині більше 100 безробітних працевлаштовано до новоствореної оптової мережі

Працюємо на перспективу: на Світловодщині більше 100 безробітних працевлаштовано до новоствореної оптової мережі

Автор: redactor
Працюємо на перспективу: на Світловодщині більше 100 безробітних працевлаштовано до новоствореної оптової мережі
Одним із активних підприємств Світловодського міста та району, що плідно співпрацює з Світловодським міськрайонним центром зайнятості у напрямку забезпечення працевлаштування мешканців міста та району, є величезна торгівельна мережа «Маркет ОПТ», яка створена порівняно недавно.
Вказане підприємство спеціалізується на оптово-роздрібній торгівлі продуктами харчування, галантерейними виробами, побутовою хімією та іншими господарськими товарами.
На сьогоднішній день, у Світловодську та районі стабільно працює 5 супермаркетів «МАРКЕТ ОПТ» та 7 магазинів «Оптовичок», які розширюють обсяги продажу, асортимент продукції і підвищують якість обслуговування покупців.
Навіть за сучасних економічних умов підприємство працює стабільно, поступово збільшуючи обсяги товарообігу. Керівництво підприємства планомірно працює над поліпшенням умов праці для своїх робітників: своєчасно виплачується заробітна плата, діє система преміювання за результатами роботи, здійснюються заходи професійного зростання працівників.
Разом з тим, значна увага керівництва мережі магазинів приділяється добору необхідних кадрів. Так, з першого дня свого існування, на постійну роботу до мережі «Маркет опт» та «Оптовичок» працевлаштовано 104 особи. 57 осіб із загальної кількості працевлаштованих, отримали роботу після проходження професійного навчання шляхом безпосереднього стажування на робочих місцях, за професіями: «касир торгівельного залу», «продавець продовольчих товарів», «укладальник-пакувальник», «пекар», «кондитер», «касир (на підприємстві, в установі, організації)», «охоронник».
Представники підприємства постійно беруть участь у круглих столах і ділових зустрічах, а також масових заходах, що організовуються фахівцями центру зайнятості для безробітних громадян: ярмарках вакансій, днях кар`єри, днях роботодавців тощо.
Таким чином, тісна співпраця центру зайнятості із роботодавцями гарантує добір кваліфікованих працівників на підприємства та підвищення рівня зайнятості населення загалом.
5708     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб