Домовой - Светловодск

Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя

Автор: redactor
Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя
02 жовтня - Міжнародний день лікаря. Професія лікаря відноситься до однієї з найдавніших. З ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я в перший понеділок жовтня відзначається Міжнародний день лікаря.
Бути лікарем – це покликання і доля, це спосіб життя і неймовірно важка робота. Але разом з тим – це можливість відчути себе задоволеним і щасливим – від кожного врятованого життя, кожної подарованої надії!
Своєю щоденною працею кожен лікар дбає про найдорожче – здоров’я та життя наших громадян. У кожного пацієнта лікар вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також – часточку своєї душі.
Сьогодні, медичні заклади області потребують близько 100 лікарів. Серед районів, де найбільше потрібні ці фахівці – Благовіщенський, Добровеличківський, Знам'янський, Кіровоградський, Маловисківський, Олександрiйський, Олександрівський, Онуфріївський та Світловодський.


Якщо вас зацікавила зазначена інформація,
за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості.
Бажаємо успіхів у виборі вкрай необхідної та
корисної професії для багатьох людей.

1899     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб