Домовой - Светловодск
» » » Фонд Олеся Довгого забезпечив транспортування дітей до школи

Фонд Олеся Довгого забезпечив транспортування дітей до школи

Автор: admin
Фонд Олеся Довгого забезпечив транспортування дітей до школи

З 15 вересня діти села Ясинове на Кіровоградщині зможуть знову відвідувати школу, яка знаходиться в іншому населеному пункті - за майже 10 кілометрів від їхніх домівок. Це стало можливим завдяки оперативному втручанню Фонду розвитку громад Олеся Довгого, який забезпечив фінансування ремонтних робіт місцевого шкільного автобусу.





Через пошкоджений акумулятор транспортного засобу діти не відвідували школу в сусідньому селі Михайлівка з 8 вересня. Батьківська громада звернулася до політика, наголосивши на тому, що в селі проживають багатодітні та малозабезпечені сім’ї , які не в змозі самостійно забезпечити транспортування дітей. «Ми не змогли проігнорувати цю проблему. Адже у наш непростий час освіта дуже важлива для кожної дитини, особливо в селі. Це фундамент подальшого успішного життя. Це можливість здійснити своїтеперішні та майбутні мрії незалежно від обраного шляху: наукова кар’єра, творча самореалізація, становлення у бізнесі чи опікування родиною», - підкреслив Олесь Довгий.
Наразі експертами фонду вивчається стан інших транспортних засобів для перевезення дітей, а також можливість збільшення кількості автобусів. А вже з понеділка школярі зможуть знову взятися до підручників у своїх шкільних класах.

Аліна Світла
2100     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.
Айхерб