Домовой - Светловодск

Симоненко із сім'єю поспішно виїхав зі свого маєтку

Автор: redaktor
Симоненко із сім'єю поспішно виїхав зі свого маєткуЛідер Компартії і народний депутат Петро Симоненко виїхав із родиною зі свого маєтку під Києвом. Останні два роки лідер українських комуністів мешкав у 3-поверховому будинку, що розташований за 40 кілометрів від Києва, у лісі.

Читайте також: Чергова «телепортація» Януковича — тепер він ніби перебуває у Підмосков'ї Спокій 61-річного комуніста, 35-річної дружини Оксани Ващенко та двох їхніх спільних дітей захищали кілька парканів – зовнішній 3-метровий металевий, та внутрішній – 2-метровий із дерева. На території є озеро. Сусіди – мешканці престижного котеджного кооперативу — кажуть, що бачили його тут часто. Але кілька днів тому Петро та Оксана зібрали речі та виїхали. Залишився в маєтку тесть Симоненка. Але сьогодні вранці поїхав і він. Симоненко з сім'єю поспішно залишив будинок, вартістю 10 мільйонів доларів.

Сам Симоненко у телефонній розмові з кореспондентом ТСН відхрестився від будинку, вартість якого наближається до 10 мільйонів доларів, і сказав: обійстя — власність тестя і тещі. «Це будинок батьків. І ніякого відношення ми до нього не маємо. Коли діти приїжджають до батьків — то це те, що завжди є в кожній сім'ї", — відхрестився від маєтку Симоненко. На запитання, де він сам, не відповів.


Джерело „ТСН“
2020     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб